Tietoja minusta

Oma valokuva
Jyväskylä
Teemme puukoruja laadukkaista, valmiiksi värjätyistä puuhelmistä. Mallistomme nimi on AAVAma. Erityisen ylpeitä olemme suunnittelemastamme verkkokaulakorusta, joka on saanut mallioikeuden patentti- ja rekisterihallitukselta. Sarjaan kuuluu myös verkkorannekoru ja korvakorut. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää lisää, nähdä tuotteita tai tehdä tilauksia. e-mail: ullamaija.pastinen@gmail.com, puh. 040 - 5449079, https://www.facebook.com/Kotipaja tai http://www.aavama.fi/, Instagram: aavamakorut

maanantai 18. tammikuuta 2016

LOVE ME DO - häätapahtuma järjestetään Helsingissä Kaapelitehtaalla la 23.1.2016 klo 11-19. Tämä tapahtuma on maksuton, joten sinne on helppo vain poiketa.
Juhlat ja juhlien valmistelu inspiroi tekemään lisää juhlavampia koruja, joissa tavalliseen puuhelmeen on yhdistetty hopeanvärinen metallijäljitelmähelmi. Kuvassa neutraalit värit, musta, valkoinen ja kaksi eri sävyistä harmaata, mutta yhdistelmiä voi tehdä mihin tahansa väriin.
Näitä kaikkia voit tulla ihastelemaan, sovittelemaan ja hankkimaan lauantain tapahtumasta, mutta yhtä lailla voit tehdä tilauksen kotisivujenkin kautta.
 
@aavamakorut
#aavama
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti