Tietoja minusta

Oma valokuva
Jyväskylä
Teemme puukoruja laadukkaista, valmiiksi värjätyistä puuhelmistä. Mallistomme nimi on AAVAma. Erityisen ylpeitä olemme suunnittelemastamme verkkokaulakorusta, joka on saanut mallioikeuden patentti- ja rekisterihallitukselta. Sarjaan kuuluu myös verkkorannekoru ja korvakorut. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää lisää, nähdä tuotteita tai tehdä tilauksia. e-mail: ullamaija.pastinen@gmail.com, puh. 040 - 5449079, https://www.facebook.com/Kotipaja tai http://www.aavama.fi/, Instagram: aavamakorut

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Viime viikonloppuna Mikkelissä oli upea Design Outlet -tapahtuma, josta LANKAVERKKO -blogin pitäjä Mari bongasi meidän pöydän. Tässä alhaalla linkki hänen blogiin ja kopio viikonlopun blogitekstistä kuvineen. Mari on saanut nyt itselleen nuo tilaamansa kaksi rannekorua ja katsotaan, mitä seuraavaksi.

http://lankaverkko.blogspot.fi/2015/09/mad-mikkeli-art-desing-week-2015.html

MAD - Mikkeli Art & Desing Week 2015

Nyt viikonloppuna on menossa Mikkeli Art and Desing -viikkoon liittyen Outlet-myynti, jossa 

" MAD Design OUTLET kokoaa muotoilijoita, käsityöläisiä ja sisustusalan ammattilaisia Naisvuoritalolle yhden viikonlopun ajaksi tarjoamaan sisustuksen pientuotteita ja -palveluita, hemmottelutuotteita, huonekaluja, vaatteita, koruja sekä asusteita outletin henkeen tarjoushinnoin!"No tuonnehan sitä piti ehdottomasti päästä paikan päälle katsomaan mitä kaikkia ihanuuksia siellä on tarjolla. Ja niitähän oli!

Rannekorujen värivaihtoja riittää. Varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa!

Tämän korutarjottimen kohdalla meni jarrut päälle heti. Tämän tarjottimen lisäksi pöydällä oli paljon muitakin ihania koruja. Kyseessä on AAVAma-puukorut. Korumallisto on äidin ja pojan yhteinen, joka sai alkunsa vuonna 201, kun silloin 13-vuotias poika antoi äidilleen äitienpäivälahjaksi puukorun. Nyt heillä yritys, jolla on jopa itse suunniteltu malli verkkokaulakorusta, johon he ovat saaneet mallioikeuden patentti- ja rekisterihallitukselta!
Tuossa alhaalla oikealla näkyy hieman tuota verkkokaulakorua.


Tilasin itselleni kaksi rannekorua, mieli olisi tehnyt myös tuota verkkokaulakorua. No, se jäi nyt odottamaan toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti