Tietoja minusta

Oma valokuva
Jyväskylä
Teemme puukoruja laadukkaista, valmiiksi värjätyistä puuhelmistä. Mallistomme nimi on AAVAma. Erityisen ylpeitä olemme suunnittelemastamme verkkokaulakorusta, joka on saanut mallioikeuden patentti- ja rekisterihallitukselta. Sarjaan kuuluu myös verkkorannekoru ja korvakorut. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää lisää, nähdä tuotteita tai tehdä tilauksia. e-mail: ullamaija.pastinen@gmail.com, puh. 040 - 5449079, https://www.facebook.com/Kotipaja tai http://www.aavama.fi/, Instagram: aavamakorut

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

MIKKELISSÄ TAPAHTUU VIIKONLOPPUNA!

MAD Design Outlet

MAD Design OUTLET Mikkelin Naisvuoritalolla lauantaina ja sunnuntaina 19.-20.9. klo 10-16. Tapahtumassa muotoilijat, käsityöläiset ja sisustusalan ammattilaiset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan OUTLET -hinnoin! Tule tekemään löytöjä huipputekijöiltä huippuhintaan!
Tapahtuma käynnistää Mikkeli Art & Design Weekin, jonka henkeen Naisvuoritalolla myös MAD Weekin info, 3D -tulostusta, muotoiluarkisto FIDAn Mieletöntä muotoilua -näyttely sekä paikallisen muusikon ja taiteilijan, Marko Bovellanin livemusiikkia. Kun Marko ei soita, taustalla soi mikkeliläisen MAIA -bändin kantri-pop-coverit. Ja saatavilla luonnollisesti myös Naisvuoritalon ravintolan palvelut.
Vapaa pääsy! Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti