Tietoja minusta

Oma valokuva
Jyväskylä
Teemme puukoruja laadukkaista, valmiiksi värjätyistä puuhelmistä. Mallistomme nimi on AAVAma. Erityisen ylpeitä olemme suunnittelemastamme verkkokaulakorusta, joka on saanut mallioikeuden patentti- ja rekisterihallitukselta. Sarjaan kuuluu myös verkkorannekoru ja korvakorut. Otathan yhteyttä, jos haluat tietää lisää, nähdä tuotteita tai tehdä tilauksia. e-mail: ullamaija.pastinen@gmail.com, puh. 040 - 5449079, https://www.facebook.com/Kotipaja tai http://www.aavama.fi/, Instagram: aavamakorut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Hyvä ystäväni Eija on ollut korujemme käyttäjä matkan alusta alkaen. Hän teki ensimmäisen tilauksen Matiakselle ja verkkokaulakoruja ja -rannekoruja löytyy Eijalta useaa eri väriä. Ilo ja positivisuus kuvaa Eijaa ja hänen asennettaan elämään, ystäviin ja yleensä asioihin.
Nyt uusimmassa Viva-lehdessä, 6/2015 on upea ja koskettava juttu otsikolla "Tykkään uudesta elämästäni". Vuosi sitten lääkärin antama diagnoosi oli käännekohta Eijan elämässä, mutta ilo ja positiivisuus eivät hävinneet, vaan niiden merkitys lisääntyi.
"Tajusin vahvasti, miten paljon elämässä löytyy pieniä tärkeitä asioita, joista kannattaa nauttia" - Näin Eija kiteyttää artikkelin.
Kannattaa etsiä lehti ja lukea koko artikkeli.

www.aavama.fi
Tässä Matiaksen ensimmäinen tilaustyö, kaulakoru ja rannekoru, Eijalle tehtynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti